Magische Lezingen

Bij een magische lezing zorgen magische effecten voor bijzondere momenten. Iedere magische lezing is anders omdat de effecten en het verhaal afgestemd worden op uw situatie.

Hieronder enkele filmfragmenten en foto's om u een indruk te geven.

Sfeerbeeld lezing "Leven en werk in balans" voor medici

De liefdes van een mens

Hoe zit het met de balans tussen de liefde voor het vak en andere liefdes in het leven die ook zo hun aandacht vragen? Partner, kinderen, familie, vrienden, hobby’s! Wie of wat komt er klem te zitten als die balans er niet meer is? Wat is er nodig om de magie in de liefdes te behouden zodat je hart blijft zingen?

Informatie en entertainment worden tot een magisch geheel samengevoegd. Deze lezing wordt gegeven in samenwerking met Maja Visser.

Sfeerbeeld lezing "Waarneming" voor kleine groep

Sfeerbeeld lezing "Waarneming" voor grote groep


Waarneming

Waarnemen doen we allemaal en de hele dag door. Vaak zijn waarnemingen de reden van onze beslissingen. Maar hoe nemen wij waar en hoe interpreteren wij wat wij waarnemen? Wij kijken allemaal naar de wereld om ons heen maar we zien niet allemaal hetzelfde. Hoe kan dat? In deze lezing wordt duidelijk dat we dingen niet zien die er wel zijn en dat we dingen wel zien die er niet zijn. Kijken we wel met onze ogen?

Communicatie

De helderheid in communicatie is beperkt door het gebruik van woorden. Konden we maar gedachtenlezen. In deze training leert u kritisch te luisteren en vervolgens efficient te reageren. Enkele van de onderwerpen in deze training zijn luisterhouding, feedback en het stellen van specifieke vragen op de juiste momenten.

Extra Extra


Naast centraal ook close-up magic!

Naast het centrale optreden van de lezing kan er kosteloos ook voor- of na de show close-up magic getoond worden. Uiteraard zal dit ook in het thema van uw evenement gepresenteerd worden.

Waarom Magic in Communication?


Leer op een andere manier kijken

Deze lezing geeft informatie over

  • Verschillende waarneemposities
  • Beperkingen van onze waarneming
  • Waarom we allemaal verschillend zijn
  • Hoe ons wereldmodel gemaakt is en hoe dit ons dagelijks beinvloedt
  • De invloed van taal
  • De manier om bestaande patronen te doorbreken
  • Meer begrip krijgen voor standpunten en gedragingen van anderen
En daarmee kan je

  • Deels doorzien wat een goochelaar onder andere gebruikt om je een magische ervaring te geven
  • Meer begrip opbrengen voor andere standpunten